Un mort și un rănit în urma unui accident rutier petrecut, în Ciocârlia, între autoturism și o cisternă

Un mort și un rănit în urma unui accident rutier petrecut între autoturism și o cisternă. FOTO: ISU Ialomița

Pompierii Detașamentului Urziceni au intervenit marți, 11 iulie, în sprijinul victimelor unui accident rutier grav, care s-a produs pe E 85 în localitatea Ciocârlia. Incidentul a implicat un autoturism și o cisternă goală, iar echipele de intervenție au acționat prompt pentru a gestiona situația.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Ialomița, precum și elicopterul SMURD.

Din păcate, în urma coliziunii, una dintre victime, un bărbat, a fost încarcerată și, în ciuda eforturilor disperate ale echipajelor de intervenție, leziunile sale erau incompatibile cu viața. Echipajele medicale au continuat să acorde asistență medicală celeilalte persoane implicate în accident, un alt bărbat conștient, cooperant și neîncarcerat. Această victimă a fost monitorizată atent de către personalul medical prezent la locul solicitării, iar ulterior nu a fost necesar transportul său la unitatea spitalicească.

Un mort și un rănit în urma unui accident rutier petrecut între autoturism și o cisternă. FOTO: ISU Ialomița

Circumstanțele exacte care au condus la producerea accidentului sunt în curs de investigare, iar autoritățile fac apel la toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație și să conducă în siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*