Ialomițean căutat în Ungaria pentru trafic de ființe umane, prins în comuna Bordușani

Trei șoferi, prinși de polițiștii ialomițeni circulând pe drumurile publice cu permisele suspendate

Polițiștii ialomițeni au depistat în cursul zilei de miercuri un bărbat căutat de autoritățile din Ungaria pentru trafic de ființe umane.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției Rurală Stelnica nr. 3, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, au depistat, miercuri, pe raza comunei Bordușani, un bărbat de 39 de ani, localitate, pe numele căruia autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare.

„Acesta a fost dat în urmărire internațională, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic cu ființe umane”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Cel în cauză a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Ialomița, urmând a fi predat autorităților ungare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*