Un mort și trei răniți, într-un accident rutier petrecut pe DN 21A, între Țăndărei și Bărăganu

Un mort și trei răniți, într-un accident rutier petrecut pe DN 21A, între Țăndărei și Bărăganu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 20 aprilie, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut în jurul orei 08.40 pe DN 21A, între localitățile Țăndărei și Bărăganu. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau doi adulți și doi copii, de patru, respectiv cinci ani.

Potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar în sprijinul acestora a sosit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„Din păcate, șoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 71 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ de la locul intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Celelalte victime implicate în accident au fost monitorizate de către echipajele medicale la locul evenimentului, ulterior acestea refuzând transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*