Un mort și doi răniți, într-un accident rutier produs pe DN 2, pe raza satului ialomițean Cotorca

Un mort și doi răniți într-un accident rutier produs pe DN 2. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat a murit, iar două persoane au fost grav rănite, într-un accident rutier produs pe DN 2, pe raza satului Cotorca, din comuna ialomițeană Ciocârlia, în care au fost implicate două autoturisme și un TIR.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul intervenției au fost alocate trei echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosi și două echipaje ale SAJ Ialomița, unul cu medic.

„Din evenimentul rutier au rezultat trei victime, din care două încarcerate, șoferii celor două autoturisme. Salvatorii au extras cu mijloacele din dotare victimele dar, din nefericire, una a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanta SAJ. Celelalte două victime au fost  preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, au precizat reprezentanți ai ISU Ialomița.

Un mort și doi răniți într-un accident rutier produs pe DN 2. FOTO IPJ Ialomița

Pompierii asigură măsuri PSI la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului. Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de polițiștii de la Rutieră. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*