FOTO Un copil și doi adulți au fost răniți în urma unui accident rutier produs în satul Gimbășani

Cele două mașini implicate în accident au fost puternic avariate. FOTO ISU Ialomița

Trei persoane, printre care și un copil au suferit răni ușoare în urma unui accident rutier înregistrat în satul Gimbășani. Se pare că evenimentul rutier a avut loc în urma unei manevre executate de o conducătoare auto ce nu s-a asigurat înainte. 

Accidentul a avut loc în data de 16 mai, în jurul orei 17.50, când, potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, o femeie nu și-a asigurat la schimbarea direcției de mers în momentul în care vira la stânga pentru a intra într-o curte, moment în care a fost lovită de un auto care se angajase în depășirea regulamentara a acesteia.

La fața locului în sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD, un echipaj al SAJ Ialomița – Substația Slobozia și echipaje de poliție.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, un minor cu vârsta de 8 ani, un bărbat cu vârsta de 29 ani și o femeie cu vârsta de 34 ani, conștiente, neîncarcerate, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției, După acordarea primului ajutor medical, toate victimele au refuzat transportul la spital.  Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Conducătoarea auto care a executat manevra fără să se asigure a fost sancționată contravențional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*