Amenzi de peste 67.000 de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Polițiștii verifică dacă sunt respectate prevederile ordonanțelor militare. FOTO IPJ Ialomița

Poliţiştii ialomițeni au acționat pe data de 13 aprilie, cu efective mărite, pentru siguranţa comunităţii și impunerea respectării ordonanţelor militare, în cadrul unor acțiuni de prevenire în municipiul Slobozia și orașul Țăndărei. Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 67.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia și Poliției Orașului Țăndărei au  continuat activitățile pe raza de competență, desfăşurând acţiuni de verificare și control pentru protejarea populației împotriva răspândirii coronavirusului. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 176 de autovehicule și legitimat peste 250 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 67.600 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii de investigare a criminalității economice au depistat în trafic o autoutilitară ce transporta legume, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că există o diferență de aproape 1000 de kilograme între cantitatea cântărită și cea existentă în documentele de însoțire, fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5000 de lei.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*