Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis în cartierul Fetești Gară, din Fetești

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis în cartierul Fetești Gară. FOTO Primăria Fetești

Primăria Fetești anunță că începând de luni, 15 martie, s-a deschis Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, din cartierul Fetești Gară, pentru persoanele rămase din etapa a II-a și pentru cele din etapa a III-a. Programul de funcționare este zilnic, între orele 08.00 și 20.00, iar vaccinul folosit este Moderna.

Capacitatea de vaccinare a centrului este de 120 de persoane/zi. Programarea se poate face on-line accesând link-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ sau prin intermediul medicului de familie.

„Rugăm toate persoanele programate să respecte orele conform programărilor, astfel încât campania să se desfășoare în cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții instituției.

Centrul de vaccinare funcționează în incinta fostului Club al Pensionarilor, de lângă Biblioteca Municipală din cartierul Fetești Gară – strada Călărași, nr. 571B, bloc 9, parter, și a fost dotat de către Primărie prin DADPP Fetești conform solicitărilor guvernamentale.

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis în cartierul Fetești Gară. FOTO Primăria Fetești

De asemenea, centrul a fost autorizat de Direcția de Sănătate Publică Ialomița, iar echipa medicală a vaccinat deja persoanele programate, luni, 15 martie, de la ora 08.00 și până în acest moment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*