Un bărbat din Urziceni a murit după ce a căzut într-un bazin cu apă, adânc de șapte metri, în propria gospodărie

Un bărbat din Urziceni a murit după ce a căzut într-un bazin cu apă, în propria gospodărie. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat de aproximativ 55 de ani, din Urziceni, și-a găsit sfârșitul joi, 13 mai, după ce s-a înecat într-un bazin cu apă, adânc de aproximativ șapte metri, în propria gospodărie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, forțele de intervenție au fost alertate joi, 13 mai, în jurul orei 11.30, după ce un bărbat căzuse într-un bazin cu apă aflat în curtea casei sale din Urziceni.

În ajutorul victimei s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială de intervenție, o motopompă Novus și în sprijin o ambulanță tip C aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița – substația Urziceni.

Persoana a fost scoasă rapid de pompieri cu mijloacele din dotare din bazinul cu apă, dar din nefericire aceasta nu mai prezenta funcții vitale, fiind declarată decedată de echipajul SAJ de la locul intervenției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*