Percheziții în comuna Făcăieni la persoane bănuite de furt calificat. Au fost găsite un aparat de pescuit electric și mai multe unelte de pescuit comercial     

Percheziții în județul Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

La data de 6 decembrie, polițiștii din cadrul Secției  Poliție Rurală Stelnica nr. 3, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Făcăeni, la locuințele a doi bărbați în vârstă de  34 și 37 de ani.

Cei în cauză sunt bănuiți că în perioada 27.11.2023 – 02.12.2023 ar fi pătruns în locuința unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Făcăeni, de unde au sustras mai multe bunuri de uz casnic.

În urma descinderilor au fost identificate bunurile în cauză, ce au fost restituite persoanei vătămate.

Totodată, la una dintre locații au fost descoperite bunuri interzise prin lege la deținere, respectiv un aparat de pescuit electric, o unealtă de pescuit tip monofilament în lungime de 100 de metri și mai multe unelte de pescuit comercial în lungime totală de 600 de metri.

Față de cei doi bărbați, de 34 și 37 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. ialomița.

În urma activităților de cercetare este continuată urmărirea penală pentru comiterea infracțiunilor de ”furt calificat” și ”deținerea de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial”, ”deținerea uneltelor de plasă de tip monofilament” și „deținerea aparatelor de pescuit electric care distrug resursele acvatice vii prin curentare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*