Un bărbat din Fetești a fost depistat la volan deși nu are permis și se afla sub influența băuturilor alcoolice

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Un bărbat din Fetești a fost prins la volan deși nu are permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

La data de 10 decembrie, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urzicieni, în timp ce acționau într-un filtru rutier pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au depistat în trafic pe raza municipiul Fetești un tânăr în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*