Mihai Tănăsescu a fost numit astăzi în funcția de prefect al județului Ialomița

Prefectura județului Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura județului Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Guvernul a publicat, în urma ședinței de miercuri, 3 martie, listele cu prefecții ce au fost eliberați din funcții, respectiv cu noii prefecţi şi subprefecţi, numiţi în funcţie. Astfel, Executivul a eliberat din funcţie 38 de prefecţi şi 60 de subprefecţi şi a numit 36 de prefecţi şi 75 de subprefecţi.

Astfel, în Ialomița, Toniţa Manea a fost înlocuită cu Mihai Tănăsescu, în funcția de prefect al județului. Totodată, Toniţa Manea și Gheorghe Babageanu au fost numiți în funcţia de subprefect al județului Ialomița.

Noile numiri intră în vigoare de joi, 4 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*