Trupul unui bărbat de 32 de ani, recuperat de pompieri din apele brațului Borcea al Dunării

Trupul unui bărbat de 32 de ani, recuperat de pompieri din apele brațului Borcea al Dunării. FOTO arhivă ISU Ialomița

Pompierii militari ialomițeni au găsit, luni dimineață, trupul fără viață al unui bărbat de 32 de ani, ce fusese dat dispărut, duminică, în apele brațului Borcea al Dunării. În același incident, soția bărbatului, de 34 de ani, a fost salvată în ultimul moment.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, un apel venit pe 112, duminică, în jurul orei 16.30, anunța că o femeie de 34 de ani a fost recuperată de cetățeni din apele Dunării.

„Din spusele martorilor, aceasta a intrat la scăldat și la un moment dat nu s-a mai putut ține la suprafață. Soțul ei i-ar fi sărit în ajutor și ar fi căzut și el pradă pericolului din apă. În ultimul moment, persoane aflate în zonă au intrat și au scos-o pe femeie la mal, însă bărbatul nu a mai fost de găsit”, au precizat sursele citate.

Femeii i-a fost acordat primul ajutor medical, însă a refuzat transportul la spital.

Salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au intervenit cu o barcă în căutarea bărbatului, dar acțiunea a fost sistată la căderea întunericului. Militarii ialomițeni au reluat, luni dimineață, căutările, forțele dislocate în zonă fiind formate dintr-un echipaj de pompieri cu două bărci, un echipaj de scafandri de la ISU Constanța și o ambulanță SAJ. În scurt timp ei au reușit să găsească și să aducă la mal trupul fără viață al bărbatului de 32 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*