Trupul unui bărbat dat dispărut decembrie 2021, descoperit în Balta Ialomiței

Trupul unui bărbat dat dispărut decembrie 2021, descoperit în lacul Alionte. FOTO ISU Ialomița

Trupul fără viață al unui bărbat ce a fost dat dispărut în luna decembrie a anului trecut, a fost descoperit miercuri, 11 mai, în lacul Alionte (Balta Ialomiței).

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, miercuri dimineața, în jurul orei 09.10, două echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă pneumatică, s-au deplasat în zona lacului Alionte (Balta Ialomiței), la solicitarea polițiștilor din Fetești. Aceștia au cerut ajutor pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat, dat dispărut de la domiciliu în luna decembrie a anului 2021.

„După aproximativ trei ore de la lansarea bărcii la apă, pompierii au găsit persoana, care, din nefericire, era decedată”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Cazul a rămas în atenția autorităților abilitate pentru cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*