Trei pietoni au fost accidentați în tot atâtea accidente rutiere înregistrate în județul Ialomița

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

În dimineața zilei de 21 ianuarie, pe raza județului Ialomița s-au înregistrat 3 accidente de circulație în care au fost implicați pietoni. Din fericire, nu s-au înregistrat persoane decedate.

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 08:00, în municipiul Slobozia.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 46 de ani din municipiul Slobozia conducea un autoturism pe bulevardul Unirii, ar fi fost surprins de apariția bruscă pe partea carosabilă a unui pieton, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 47 de ani din orașul Amara, care a fost transportat la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Tot în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârsta de 29 de ani din
Municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe Strada A.I. Cuza din localitate, la trecerea de pietoni nu ar fi acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni.

Puțin mai târziu, în jurul orei 10:30, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Călărași, la intersecția cu strada Bănățenilor s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 64 ani, conducea un autoturism pe raza municipiului Fetești, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea drumului public pe marcajul ,,Trecere de pietoni”.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 56 de ani din municipiul Fetești, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Toți conducătorii auto implicați în cele trei evenimente rutiere au fost testați alcoolscop, în toate cazurile rezultatul indicând o valoare negativă, fiindu-le recoltate ulterior probe de sânge.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*