Trei persoane rănite într-un accident rutier produs pe varianta DN2A în municipiul Slobozia

accident,DN2A, Slobozia
Accident rutier produs pe varianta DN2A, în municipiul Slobozia

Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost rănite într-un accident rutier produs, luni, pe varianta DN2A în municipiul Slobozia. Deși la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță, răniții au refuzat să fie transportați la spital.

Pompierii ISU Ialomița au fost solicitați să intervină, luni, în jurul orei 13.15, la un accident rutier produs pe varianta DN2A, în care au fost implicate două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje al SAJ Ialomița – Substația Slobozia.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, două femei și un bărbat, conștiente, neîncarcerate, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, răniții au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*