Trei persoane au ajuns la spital, rănite într-un accident rutier petrecut în comuna ialomițeană Grivița

Trei persoane au ajuns la spital, rănite într-un accident rutier petrecut în comuna Grivița. FOTO ISU Ialomița

Trei persoane au ajuns la spital luni, 01 noiembrie, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut în comuna Grivița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit luni, 01 noiembrie, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DJ 203 F, în comuna Grivița, în care au fost implicate două autoturisme și trei persoane, din care o persoană încarcerată. La locul accidentului au venit în sprijin și două echipaje ale SAJ Ialomița.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, ulterior toate cele trei victime conștiente au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*