Trei bărbați din Ialomița au murit de coronavirus

Municipiul Slobozia ar putea intra, joi, în carantină pentru 14 zile.

Trei bărbați din județul Ialomița, cu vârste cuprinse între 39 și 77 de ani au murit de coronavirus. Doi dintre ei au murit acasă. Niciunl dintre ei nu a călători în străinătate și nu a fost contact cunoscut al unui caz confirmat.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, unui bărbat de 39 de ani i-au fost recoltate probe pentru Covid-19 în data de 26 martie, iar rezultatul a fost pozitiv pe data de 28 martie. El a murit pe data de 26 martie în izolatorul CPU de la Spitalul Țăndărei. El nu avea alte boli asociate cunoscute.

Un alt deces este al unui bărbat de 60 de ani. El a murit pe data de 25 martie, la domiciliu. Bărbatul suferea de obezitate.

Un alt bărbat, în vârstă de 77 de ani a murit pe data de 25 martie acasă. Pentru ultimele două decese au fost recoltate probe de către medicina legală în data de 26 martie, iar rezultat a fost pozitiv pentru coronavirus în data de 28 martie. Niciunul dintre decedați nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Prima persoană din județul Ialomița care a murit de coronavirus a fost un bărbat de 74 de ani. El a decedat pe data de 24 martie, fiind internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie și a fost internat în 22 martie în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA (hipertensiune arterială), și insuficiență renală cronică.

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în România a ajuns la 37.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*