Tânăr de 21 de ani, cercetat penal după ce, rănit fiind într-un accident rutier, a părăsit locul faptei

Tânăr de 21 de ani, cercetat penal după ce, rănit fiind într-un accident rutier, a părăsit locul faptei

Doi tineri, de 17 și 21 de ani, au fost răniți în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Dridu. Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Potrivit IPJ Ialomița, Poliția Municipiului Urziceni a fost sesizată, miercuri seară, după ce doi tineri, răniți unui accident rutier, s-au prezentat la Camera de Gardă Spitalului din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

„În urma sesizării, polițiștii au efectuat verificări și au constatat că în jurul orei 19.00, pe DC 12, în afara localității Dridu, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui șofer în vârstă de 21 de ani, și pasagerul din dreapta de 17 ani, ambii din comuna Manasia”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

În urma verificărilor, a reieșit că tânărul de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC12 ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu două blocuri din beton amplasate pe șosea cu scopul de a interzice accesul.

„Ulterior, autoturismul avariat a fost ridicat de la fața locului fără a fi înștiințate organele de poliție, cele două persoane prezentându-se la spital după două ore de la producerea evenimentului rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au mai precizat sursele citate.

Cercetările sun continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*