Un autotren a fost răsturnat de vânt pe DN 2A în localitatea Andrășești

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Un accident rutier a fost înregistrat în cursul zilei de 24 februarie pe DN 2A în localitatea Andrășești, șoseaua fiind parțial blocată.

Pe drumul național DN 2A, la km 46+900, în localitatea Andrășești un autotren s-a răsturnat din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum – vânt puternic lateral. În cădere a lovit un alt autotren care circula regulamentar pe sens opus. Nu s-au înregistrat victime, iar circulația s-a desfășurat dirijat de către poliția rutieră, pe o singură cale până la repunerea pe roți a autotrenului

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*