Tânăr de 19 ani, reținut de polițiștii ialomițeni după ce a violat o femeie de 82 de ani

Un tânăr de 19 ani, din comuna Borănești, a fost reținut luni, 10 octombrie, de polițiștii ialomițeni, fiind bănuit că, prin folosirea forței fizice, ar fi întreținut relații sexuale cu o femeie în vârstă de 82 de ani.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr de 19 de ani, bănuit că, în noaptea de 09/10 octombrie, ar fi violat o femeie de 82 de ani, din localitatea Munteni Buzău. Continuând verificările, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiași seri, cel în cauză ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale, prin folosirea forței şi cu o tânără de 19 ani, din comuna Munteni Buzău.

În cursul zilei de luni, 10 octombrie, tânărul a fost condus la sediul poliţiei, iar în baza probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, iar în cursul zilei de marți, 11 octombrie, va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol şi tentativă de viol, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*