Sute de porumbei voiajori au ars într-o crescătorie din Slobozia în urma unui incendiu

Pompierii au reușit să limiteze pagubele provocate de incendiu. FOTO ISU Ialomița

Un scurt circuit electric a provocat un incendiu de proporții la o crescătorie de porumbei situată pe raza municipiului Slobozia. Pompierii nu au mai putut salva nici o pasăre, dar focul a fost împiedicat să se extindă. 

În cursul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o crescătorie de porumbei în municipiul Slobozia. La locul solicitării s-au deplasat de urgență, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia.

Echipajele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta violent. Au ars aproximativ 300 porumbei voiajori, crescătoria care era construită din lemn și pal pe o suprafața de aproximativ 70 mp și 2 uși din lemn.

Au fost salvate din flăcări, 600 kg de furaje, care erau folosite ca hrană pentru porumbei.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului a fost un scurt circuit electric, datorat unui cablu electric defect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*