Șofer rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp aflat între Bărăganul și Slobozia

Accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, petrecut pe DN 21, între Bărăganul și Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat a fost rănit, luni dimineață, după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina pe un câmp aflat între Bărăganul și Slobozia. Alte două persoane aflate în autoturism au scăpat nevătămate.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, accidentul s-a petrecut luni dimineață, pe DN 21, pe direcția Bărăganul către Slobozia.

„Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 30 de ani, având alte preocupări în timpul mersului ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers a intrat în derapaj și a părăsit partea carosabila în stânga sensului său de deplasare și s-a răsturnat de mai multe ori”, au precizat sursele citate.

În urma accidentului a fost rănit șoferul autoturismului, acesta fiind preluat de către un echipaj de la Ambulanța Ialomița și transportat la spitalul din Slobozia. El a fost testat pentru determinarea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ.

În autoturism se mai aflau două persoane, care nu au suferit vătămări corporale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, petrecut pe DN 21, între Bărăganul și Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*