Sute de jandarmi ialomițeni, la datorie în perioada minivacanței de 1 Decembrie

Sute de jandarmi ialomițeni, la datorie în perioada minivacanței de 1 Decembrie. FOTO: IJJ Ialomița

Aproximativ 280 de jandarmi ialomițeni vor fi la datorie la evenimentele ce vor avea loc în județ pe timpul minivacanței de prilejuită de Ziua Națională a României.

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe timpul minivacanței de 1 Decembrie, astfel:

În ziua de miercuri, 30 noiembrie:

  • la manifestările religioase ocazionate de sărbătorirea hramului Bisericii „Sfântul Gheorghe” din localitatea Fierbinți Târg și la procesiunea religioasă desfășurată cu această ocazie.
  • la lăcașurile de cult, la manifestările religioase ocazionate de sărbătoarea „Sfântul Andrei”;
  • la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, organizate în comuna Miloșești.

Joi, 1 decembrie, la ceremonialele comemorative, militare și religioase dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României ce vor avea loc în Slobozia, Urziceni, Fetești, Țăndărei, Amara, Ion Roată, precum și la programele artistice care vor avea loc ulterior acestor activități.

Sâmbătă, 03 decembrie, pe stadionul local din Amara, la meciul de fotbal dintre echipele CS Amara și Înainte Modelu.

În această perioadă, jandarmii ialomițeni vor intensifica măsurile de patrulare în zona lăcașurilor de cult, gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe.  Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/ consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Ialomița recomandă să evitați aglomerația și implicarea în conflicte de orice fel, să acordați o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, iar dacă sunteți însoțiți de copii, aceștia să fie supravegheați cu atenție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*