Soț și soție, morți într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în zona localității ialomițene Misleanu

Soț și soție, morți într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în zona localității Misleanu. FOTO IPJ Ialomița

Două persoane, soț și soție, au murit în dimineața zilei de sâmbătă, 26 iunie, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A – E 60 în zona localității ialomițene Misleanu.

Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre o autoutilitară și un autoturism, în urma impactului rezultând decesul celor două persoane aflate în autoturism

La fața locului au intervenit salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În plus, la locul evenimentului au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița – substația Slobozia.

Soț și soție, morți într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în zona localității Misleanu. FOTO ISU Ialomița

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, în urma accidentului au decedat cele două persoane aflate în autoturism, soț și soție, ambele în vârstă de aproximativ 45 de ani. Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, după acordarea primului ajutor medical a fost preluat și transportat de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier în zona accidentului este blocat, iar polițiștii continuă cercetările la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*