Șofer băut și fără permis de conducere, prins pe raza comunei ialomițene Mihail Kogălniceanu

Șoferul a fost testaț cu etilotestul. FOTO cu rol ilustrativ.

Polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Platonești au depistat în flagrant, miercuri seară, în jurul orei 20.00, pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, un șofer băut la volan și fără permis de conducere.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, în momentul în care a fost oprit, bărbatul a precizat că nu are asupra sa cartea de identitate și documentele autoturismului.

În urma interogării bazelor de date ale Poliției a reieșit însă că acesta nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager rezultatul indicând valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*