Situația traficului rutier în județul Ialomița: pe toate drumurile se circulă în condiții de iarnă

Polițiștii au restricționat circulația pe drumurile cu probleme. FOTO ILnews.ro

IPJ Ialomița a anunțat sâmbătă, 28 ianuarie, că pe toate drumurile din județul Ialomița se circulă fără probleme deosebite, în condiții de iarnă.

Pe DN 21, spre Brăila, circulația autovehiculelor a fost restricționată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, pe DN 2 și DN 2C au fost instituite filtre la granița cu județul Buzău, traficul fiind blocat pentru intrarea în județul Buzău.

„Având în vedere situația meteorologică din județul Ialomița, polițiștii ialomițeni se află în teren, acționând pe principalele artere din municipii, orașe și localități din județ, în vederea asigurării unui trafic rutier în siguranță, precum și pentru fluidizarea acestuia”, au precizat reprezentanții instituției.

De asemenea, polițiștii  colaborează cu administratorii drumurilor publice, în vederea asigurării stării de viabilitate a drumurilor publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*