Cinci bărbați, reținuți de polițiștii ialomițeni după ce au tâlhărit un bărbat în plină stradă, în Slobozia

Bărbați din Bărcănești, reținuți de polițiști după ce au tâlhărit două persoane. FOTO cu rol ilustrativ, arhiva IPJ Ialomița

Cinci bărbați au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni la scurt timp după ce ar fi lovit și deposedat de telefonul mobil un bărbat.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din Slobozia au fost sesizați luni, 22 februarie, de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Buzău, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic pe raza municipiului Slobozia de mai multe persoane, care i-ar fi luat și telefonul mobil.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că persoanele implicate s-au întâlnit pe raza municipiului Slobozia pentru a semna niște acte la un birou notarial și, pe fondul unor neînțelegeri, ar izbucnit un conflict spontan, în urma căruia cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 59 de ani, ar fi încercat să îl introducă cu forța într-un autoturism, unde l-ar fi lovit și deposedat de telefonul mobil. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta prezentându-se la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Polițiștii au identificat la scurt timp persoanele bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind reținute pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița. În cursul zilei de astăzi cei cinci bărbați vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă la lipsire de libertate”, „lovirea sau alte violențe” și „furt”, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*