Ședința extraordinară a Consiliului Județean Ialomița, reprogramată pentru sfârșitul săptămânii

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Ședința extraordinară a Consiliului Județean Ialomița, ce fusese programată să se desfășoare luni, 14 decembrie, a fost reprogramată.

Potrivit unui comunicat al CJ Ialomița, din motive obiective ședința a fost reprogramată pentru vineri, 18 decembrie, de la ora 12.00.

Pe ordinea de zi a ședinței se vor afla aceleași trei proiecte de hotărâre, programate inițial:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr. 171/09.11.2020 privind organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Ialomița în mandatul 2020-2024;
  2. Proiect de hotărâre privind alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița;
  3. Proiect de hotărâre privind alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița.

La începutul ședinței Consiliului Județean Ialomița va avea loc și ceremonia de depunere a jurământului de consilierii județeni supleanți ale căror mandate au fost validate de Tribunalul Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*