Ședință de îndată a Consiliului Județean Ialomița. Trei proiecte de hotărâre sunt pe ordinea de zi

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu / ILnews
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu / ILnews

Consiliul Judeţean Ialomiţa se convoacă de îndată, în sistem on-line, în şedinţă în ziua de 20.05.2024,  ora 11.00 având pe ordinea de zi discutarea și adoptarea proiectelor de hotărâre.

Acestea sunt:

  1. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a principalilor indicatori tehnico-economici, faza Proiect Tehnic de Execuție, actualizați, pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ201: intersecție cu DJ213A (Mărculești) – intersecție cu DJ212; DJ212: intersecție cu DJ201 – intersecție cu DN2A (Țăndărei)”;
  2. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a principalilor indicatori tehnico-economici, faza Proiect Tehnic (PT), actualizați pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ213A: Limită județ Călărași – intersecție cu DJ201 (Mărculești), intersecție cu DN2A (Bucu) –Scânteia – intersecție cu DN21, DJ 201: intersecție cu DJ 213A (Mărculești)-intersecție cu DJ212; DJ 212: intersecție cu DJ 201-intersecție cu DN 2A (Țăndărei)”;
  3. proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr. 72/25.04.2024 privind aprobarea realizării proiectului ”Modernizare DJ 213A:Limită județ Călărași – intersecție cu DJ 201(Mărculești);intersecție cu DN2A(Bucu)-Scânteia-intersecție cu DN21, DJ201: intersecție cu DJ213A (Mărculești) – intersecție cu DJ212; DJ212: intersecție cu DJ201 – intersecție cu DN2A (Țăndărei)”.

Ședința este publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*