Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” din Fetești va fi reabilitată, valoarea investiției fiind de aproape 12 milioane de lei

Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” va fi reabilitată. FOTO Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești a emis ordinul de începere a serviciilor de proiectare pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale “Aurel Vlaicu” după ce, la mijlocul lunii trecute, a semnat ordinul de elaborare a documentației pentru modernizarea străzilor 9 Mai și Petru Rareș.

Reabilitarea corpului B și a grădiniței care face corp comun cu unitatea școlară precum și modernizarea celor două străzi, fac parte dintr-un singur proiect cu finanțare europeană, care a fost semnat de primarul Laurențiu Șonchereche, la începutul lunii martie.

Valoare totală a obiectivului de investiții este de 11.800.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*