Scandal la Spitalul Municipal Fetești. Agenții de pază ai unității sanitare au fost agresați de un bărbat care a fost reținut

FOTO cu rol ilustrativ

Un scandal a avut loc la Spitalul Municipal Fetești după ce agenții de pază ai unității sanitare au fost agresați de un bărbat, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reținut ieri pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

“Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că agenții de pază ai Spitalului Municipal Fetești au fost agresați de o persoană.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și din primele cercetări au stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 41 de ani din municipiul Fetești ar fi exercitat acte de violență împotriva a doi agenți de securitate, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, cu intenția de a pătrunde în incinta unității medicale.

Totodată, în conflict ar fi intervenit și soția bărbatului în vârstă de 38 de ani și fiul acestora de 15 ani, care ar fi agresat un agent de securitate.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului de 41 de ani, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița” – IPJ Ialomița.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*