Trei persoane, între care un copil de doi ani, rănite într-un accident rutier petrecut la ieșire din orașul Amara

Accident rutier pe DN 2C, la ieșire din orașul Amara. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină duminică, 3 iulie, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN 2C,  la ieșire din orașul Amara, către localitatea Grivița. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița la fața locului au fost alocate două echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița.

„În urma impactului au rezultat trei victime, doi adulți și un copil minor în vârstă de aproximativ doi ani, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior, acestea au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Accident rutier pe DN 2C, la ieșire din orașul Amara. FOTO ISU Ialomița

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*