Șapte persoane reținute în Slobozia, în urma unui scandal iscat între două familii

Mașină a IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut șapte persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, din municipiul Slobozia, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în zilele de 21 și 22 februarie, pe raza municipiului Slobozia ar fi izbucnit două conflicte spontane între două familii, în urma cărora au fost lovite mai multe persoane cu obiecte contondente și distrus un autoturism.

„Ca urmare a administrării probatoriului, în perioada 24 – 26 februarie, față de șapte bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, din municipiul Slobozia a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*