Sute de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 200.000 de lei, aplicate, în week-end, de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni, la datorie pentru siguranța cetățenilor. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au intervenit pe parcursul week-end-ului la peste 200 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 17 infracțiuni și au aplicat 450 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în perioada 01 – 03 august, polițiștii ialomițeni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

„Astfel, pe parcursul week-end-ului, polițiștii au intervenit la 219 evenimente, dintre care 213 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, au fost constatate 17 infracțiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au aplicat 450 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 187.000 de lei.

Pentru abaterile de la normele rutiere au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

„Polițiștii ialomițeni sunt zilnic la datorie pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetățenilor. Recomandăm tuturor conducătorilor auto să manifeste prudență și să adapteze permanent viteza de rulare la condițiile de drum și de trafic!, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*