Rezultate importante obținute de sportivii de la CSM Unirea Slobozia la Campionatul Mondial de Kempo

Sportivii de la CSM Unirea Slobozia, la Campionatul Mondial de Kempo. FOTO CSM Unirea Slobozia

Sportivii Irina Cîrstea, Valentin Milea, Luca Milea, Mădălin Roșu, Alexandru Ionescu și antrenorul Mihai Manea au reprezentat cu succes România la Campionatul Mondial de Kempo, desfășurat în Antalya, în perioada 22-28 aprilie 2024.

Toți sportivii CSM Unirea Slobozia au urcat pe podiumul mondial, confirmându-și valoarea, experiența și seriozitatea pe care au manifestat-o atât în pregătire, cât și în competiție.

Valentin Milea a obținut două centuri de Campion Mondial, la Submission și la Full-Kempo. De asemenea, Valentin a devenit Vicecampion Mondial la MMA.

Luca Milea a cucerit titlul de Campion Mondial la Full-Kempo și a devenit Vicecampion Mondial la Semi-Kempo.

Alexandru Ionescu s-a întors din Antalya cu titlul de Campon Mondial la Semi-Kempo și cu argintul în proba de Submission.

Irina Cîrstea a devenit Vicecampioană Mondială la Full-Kempo și a obținut medalia de bronz la Semi-Kempo.

Mădălin Roșu a cucerit două medalii de bronz: la Knockdown și Full-Kempo.

Mihai Manea și-a adăugat în palmares două medalii de bronz: la Self-defense (autoapărare) și Kata sincron.

“Suntem o echipă puternică, care prin muncă, dăruire și profesionalism a obținut performanță. Chiar dacă performanța este individuală, fără muncă în echipă, colaborare și susținere reciprocă nu se pot obține rezultate. Mulțumim Primăriei Slobozia și Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia pentru susținerea fără de care aceste performanțe nu ar fi fost posibile”, a declarat coordonatorul secției de Kempo, Mihai Manea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*