Razie în municipiul Fetești și în comunele arondate. Polițiștii au aplicat amenzi de aproape 25.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești acţionează, permanent, în mod activ și implicat în vederea  prevenirii și combaterii criminalității, în special a faptelor cu violență, consumului de drroguri, migranți, prevenirea accidentelor rutiere și creșterea vizibilității forțelor de aplicare a legii.

În noaptea de 15 spre 16 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au efectuat o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în intervalul orar 16:00 – 19:00 fiind organizate 13 filtre rutiere.

Astfel, polițiștii au legitimat 309 persoane, au fost verificate 198 de autoturisme și au fost efectuate 61 de testări cu aparatele din dotare sau cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală 24.635 de lei, dintre care 130 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice,  sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, privind normele de conviețuire socială și 7 amenzi la alte acte normative.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au retras 14 certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și reprezentanții Registrului Auto Român.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*