FOTO Calitate superioară în radioterapie la Ovidius Clinical Hospital. O opțiune de tratament pentru locuitorii din Ialomița

Servicii inovative în tratamentul cancerului la OCH. FOTO Ovidius Clinical Hospital

În România, cancerul reprezintă una dintre principalele cauze de morbiditate și mortalitate. Printre tratamentele disponibile azi pentru combaterea cancerului se numără chirurgia, chimioterapia, imunoterapia, terapia hormonală și radioterapia. Radioterapia e o componentă esențială a abordării cancerului, utilizată la peste jumătate dintre pacienți, contribuind semnificativ la tratamentul curativ, cu o pondere de 40%, conform statisticilor mondiale.

Soluții rapide de evaluare, diagnosticare și tratare

La OCH, într-un cadru de excelență medicală, tratamentul cancerului este gestionat de o Comisie Oncologică alcătuită din experți din diverse domenii medicale, cu înaltă calificare și experiență vastă, acumulată în țară și în străinătate, aflată sub conducerea Prof. Univ. Dr. Laura Mazilu. În cadrul Comisiei, specialiști din domenii precum oncologie, radioterapie, chirurgie, anatomie patologică și imagistică medicală colaborează pentru a asigura cea mai eficientă strategie de tratament. Această abordare multidisciplinară asigură o evaluare completă și un plan personalizat pentru fiecare pacient într-un timp cât mai scurt, Comisia Oncologică OCH oferind rezultatul analizei dosarului medical într-un interval maxim de 72 de ore. Serviciile oncologice necesare pacientului se desfășoară în secția clinică de oncologie medicală OCH, disponibilă în regim de spitalizare de zi, continuă și ambulatorie. Intreaga activitate este derulată de o echipă medicală cu vastă pregătire de specialitate, atât în România cât și pe plan internațional.

La OCH, lupta pacientului cu cancer e și lupta noastră

„La OCH, formăm o echipă redutabilă ce lucrează împreună, în beneficiul pacientului oncologic”, spune dr. Virgil Sivoglo, medic specialist radioterapie, coordonatorul Departamentului de Radioterapie OCH. „Tehnologia modernă utilizată la OCH permite administrarea unui tratament de iradiere cât mai sigur, rapid, eficient și precis, cu un control tumoral local sporit, ce asigură supraviețuirea generală și calitatea vieții pacienților cu cancer”, spune medicul cu o experiență de peste 20 de ani în Anglia.

Ovidius Clinical Hospital, primul Centru de referință Siemens Healthineers din România, este un spital multidisciplinar, cu linii de gardă și monitorizare permanentă a pacienților, cu specialități conexe gratuite pentru bolnavul oncologic, incluzând îngrijiri paliative, suport psihologic și terapia durerii. Serviciile de radioterapie OCH se bazează pe sistemul revoluționar Halcyon și sunt centrate în jurul nevoilor pacientului.

Informații suplimentare despre serviciile medicale OCH și programări, la telefon 0241.480.400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*