Elevii Liceului Pedagogic din Slobozia, vizitați de polițiști

Acțiune preventivă a polițiștillor din Ialomița. FOTO IPJ Ialomița

La data de 24 octombrie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfăşurat activităţi în domeniul prevenirii delincvenţei juvenile.

Astfel s-au derulat activităţi informativ-preventive în cadrul Liceului Pedagogic din municipiul Slobozia, abordându-se aspecte privind legislaţia referitoare la regimul răspunderii penale a minorilor, consecinţele consumului de alcool şi alte substanţe interzise, precum şi prevenirea violenţei în rândul tinerilor, atât în incinta unităţilor de învăţământ cât şi în afara acestora.

Poliţiştii structurii de prevenire a criminalităţii au discutat cu elevii din anii terminali și cadrele didactice, oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, discuţiile fiind interactive şi de interes pentru beneficiari.

Pentru identificarea și implementarea celor mai bune soluții, necesare asigurării unui climat optim pentru elevi și cadrele didactice, în unitățile de învățământ preuniversitar, polițiștii ialomițeni vor continua derularea acțiunilor specifice pe tot parcursul anului școlar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*