Incendiu de proporții izbucnit la o hală de sortare a deșeurilor menajere, în municipiul Slobozia

Incendiu de proporții izbucnit la o hală de sortare a deșeurilor menajere din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Un incendiu de proporții a izbucnit noaptea trecută la o hală de sortare a deșeurilor menajere din Slobozia, pompierii ialomițeni luptând ore întregi cu focul în încercarea de a-l stinge. Intervenția a început în seara zilei de sâmbătă, 20 august, în jurul orei 22.00 și este încă în desfășurare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență șapte echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială CBRN, o ambulanță SMURD, o autoscară și o cisternă. În sprijinul acestora au mai intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Buzău și două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU București-Ilfov.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei hale metalice, în suprafață de aproximativ 1.600 de metri pătrați. În acest moment se lucrează la localizarea și lichidarea incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

După aproximativ 12 ore de intervenție, la locul evenimentului sunt încă prezente două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD, de la Detașamentul de pompieri Slobozia, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, de la ISU București-Ilfov, și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la ISU Buzău.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*