Razie a polițiștilor ialomițeni în Slobozia: au fost aplicate zeci de amenzi și reținute permise de conducere și certificate de înmatriculare

Razie de amploare a polițiștilor în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni pe raza municipiului Slobozia pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, verificarea legalității transporturilor de mărfuri, combaterea infracțiunilor contra patrimoniului precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale și reținute cinci permise de conducere și certificate de înmatriculare.

Potrivit Poliției Județene Ialomița, în seara zilei de vineri, 03 martie, pe raza municipiului Slobozia, în intervalul orar 19.30 – 22.30, au fost angrenate 31 de efective de ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice, investigații criminale, polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase precum și jandarmi ialomițeni și polițiști locali.

În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pentru prevenirea criminalității, în special a faptelor cu violență pe raza municipiului Slobozia, verificarea legalității transporturilor de mărfuri, de material lemnos, de pește, de animale, precum și pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute și diminuarea riscului de accidente rutiere.

Au fost verificate 98 de autovehicule și legitimate peste 100 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 15.275 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate trei societăți comerciale, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț, de pe raza municipiului Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*