Razie a polițiștilor ialomițeni în municipiul Slobozia

polițiști, mașină de poliție, misiune,
Acțiune a polițiștilor. FOTO cu rol ilustrativ

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat în cursul zilei de joi, 31 martie, pentru prevenirea faptelor cu violență pe raza municipiului Slobozia, verificarea legalității transporturilor de mărfuri, material lemnos, pește, animale, produse agricole, pentru combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, verificarea respectării legalității actelor de comerț și diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere.

Astfel, 86 de polițiști ialomițeni, cu sprijinul a peste 20 de jandarmi precum și opt polițiști locali, au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza municipiului Slobozia. În cadrul raziei polițiștii au acționat în filtre rutiere, precum și  în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în piețe, târguri, centre comerciale și terase.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate 395 de persoane, controlate peste 250 de autovehicule, în special transportul în comun de persoane și de marfă și verificate 18 societăți comerciale cu puncte de lucru în municipiul Slobozia.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 64 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 25.000 de lei, atât pentru încălcarea unor norme rutiere și de conviețuire socială, cât și pentru nerespectarea prevederilor legilor 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere, iar ca măsuri complementare au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Totodată, în urma unui control în cadrul unei agenții de pariuri au fost constatate două infracțiuni în flagrant, de port fără drept de obiecte periculoase, în cazul a doi bărbați din municipiul Slobozia, depistați în urma controlului corporal că aveau asupra lor cuțite tip briceag, obiecte ce au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*