Un nou accident rutier petrecut pe raza comunei Ciochina: o femeie a ajuns la spital

Accident rutier petrecut în comuna Ciochina. FOTO ISU Ialomița

Trei echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit vineri, 22 octombrie, în jurul orei 13.30, la un accident rutier produs pe raza comunei Ciochina, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la evenimentul rutier s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin a intervenit și o ambulanță SAJ Ialomița de la substația Slobozia.

„Din evenimentul rutier au rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, doar o victimă, pasagera din autoturism, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Șoferul a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*