Cinci șoferi, prinși în trafic de poliţiştii ialomițeni deși consumaseră băuturi alcoolice

Acțiuni pentru un trafic rutier în siguranță. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Ialomița au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea  principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, în cursul serii trecute, polițiștii rutieri, împreună cu colegi de la ordine publică, au desfășurat o acțiune  pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor psihoactive.

Pe parcursul derulării activităților, polițiștii au depistat cinci conducători auto, care se aflau în trafic deși consumaseră băuturi alcoolice. În urma testării cu etilotestul, au rezultat valori cuprinse între 0,56 și 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, toate persoanele fiind ulterior transportate la cele mai apropiate unități spitalicești în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiilor.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul a cinci dosare penale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*