Razie a polițiștilor ialomițeni în Fetești: au fost date amenzi de aproape 30.000 de lei

Acțiune a polițiștilor în Fetești. FOTO cu rol ilustrativ

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni pe raza municipiului Fetești pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de joi, 10 februarie, pe raza municipiului Fetești, în intervalul orar 13.00 – 16.00, au fost angrenate 31 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigarea criminalității economice, precum și jandarmi ialomițeni și polițiști locali. În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pe linie de verificare a legalității transportului de mărfuri, precum și pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute, diminuarea riscului de accidente rutiere și răspândirea virusului COVID-19.

Au fost verificate 53 de autovehicule și legitimate 218 persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 29.352 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație. De asemenea, au fost reținute șase certificate de înmatriculare și un permis de conducere, pentru consum de alcool la volan.

Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 29 de societăți comerciale de pe raza municipiului Fetești, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*