RAJA SA oprește marți, 20 iulie, furnizarea apei potabile în localitatea ialomițeană Dridu

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Echipele RAJA intervin marți, 20 iulie, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Orhideei din localitatea Dridu, județul Ialomița.

În vederea executării acestor lucrări, în intervalul orar 09.30 – 12.00, RAJA SA sistează furnizarea apei către toți consumatorii din localitate.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*