Cod galben de ceață în mai multe localități din Ialomița

Autoritățile au emis Cod Galben de ceață. FOTO Adrian BOIOGLU

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că a fost emis un cod galben de ceață pentru mai multe localități ale județului Ialomița.

Avertizarea este valabilă astăzi, între orele 9 – 11. Ceața va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Avertizarea este valabilă pentru următoarele localități: Urziceni, Amara, Coșereni, Gârbovi, Manasia, Grivița, Scânteia, Bărcănești, Munteni-Buzău, Bărbulești, Căzănești, Ion Roată, Ciochina, Reviga, Perieți, Traian, Miloșești, Gheorghe Doja, Axintele, Armășești, Sălcioara, Movilița, Cocora, Alexeni, Grindu, Sinești, Ciulnița, Andrășești, Sfântu Gheorghe, Valea Măcrișului, Balaciu, Roșiori, Moldoveni, Albești, Colelia, Sărățeni, Buești, Drăgoești, Ciocârlia, Borănești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*