RAJA oprește apa în mai multe zone din orașul Fetești

RAJA va întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe zone din orașul Fetești, în noaptea de miercuri, 01 martie, spre joi, 02 martie, pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă de pe străzile Vasile Lupu, Jandarmeriei și 1 Decembrie.

Astfel, pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 23.00 – 06.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele Fetești Oraș, Fetești Gară și Vlașca.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Intervențiile sunt executate în cadrul „Contractului de lucrări CL25 – Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești”, în valoare de aproximativ 42 de milioane de lei, cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*