Primul tratament aviochimic împotriva țânțarilor și căpușelor în Fetești a fost programat pentru marți, 8 iunie

Primul tratament împotriva țânțarilor și căpușelor, programat marți, 8 iunie. FOTO Primăria Fetești

Primăriei Fetești a anunțat că Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat Fetești va efectua, începând cu data de 08 iunie, primul tratament aviochimic pentru combaterea țânțarilor, căpușelor, omizilor și a altor artropode, în toate cartierele municipiului.

Tratamentul se va aplica în intervalul orar 05.30 – 09.30, în condiții meteorologice favorabile și constă în pulverizarea ultrafină a substanței de combatere a dăunătorilor.

„Această primă acțiune de dezinsecție vizează preponderent zonele cu vegetație abundentă, parcurile și zonele Brațului Borcea, urmând ca în perioada următoare să se aplice un al doilea tratament”, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Aceștia roagă apicultorii să ia măsurile ce se impun pentru protejarea familiilor de albine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*