Primele notificări de vreme rea în județul Ialomița. Poleiul a dat bătăi de cap șoferilor în mai multe localități

Mai multe străzi din județ sunt afectate de depunerile de polei. FOTO PMC
Mai multe străzi din județ sunt afectate de depunerile de polei. FOTO PMC

Administrația Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben de vreme severă imediată în județele Ialomița, Brăila și Călărași – local precipitații mixte ce depun polei, valabil astăzi 5 ianuarie 2020.

Fenomene meteorologice așteptate : local precipiții mixte ce depun polei. Localități vizate:

Localitățile afectate în județul Ialomiţa sunt Slobozia, Fetești, Țăndărei, Amara, Făcăeni, Bordușani, Grivița, Scânteia, Săveni, Perieți, Mihail Kogălniceanu, Traian, Gura Ialomiței, Ograda, Gheorghe Lazăr, Vlădeni, Ciulnița, Sudiți, Bucu, Movila, Stelnica, Platonești, Cosâmbești, Valea Ciorii, Mărculești, Buești;

“Recomandăm conducătorilor auto să se intereseze asupra condițiilor de drum, să aibă mașinile echipate corespunzător și să manifeste prudență maximă”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*