Primăria Slobozia modernizează zona Elegant din municipiu

Primăria Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Slobozia a demarat în data de 01.03.2024 implementarea proiectului cu titlul “Modernizare și realizare zona comercială flori, zona Elegant, Slobozia”. Proiectul este finanțat cu sprijinul financiar al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală Ialomița – 2023.

Perioada de implementare este de 10 luni.

Valoarea totală a contractului este de 746.596,81 lei, după cum urmează:

contribuție UAT Municipiul Slobozia: 306.596,81 lei;

contribuție ADI Ialomița: 440.000,00 lei.

Principalul obiectiv urmărit de investiția propusă este îmbunătățirea imaginii urbane și a infrastructurii sociale pentru locuitorii Municipiului Slobozia, prin modernizarea și aducerea obiectivului la o imagine contemporană, eliminând totodată riscurile de accidentare ca urmare a degradărilor și a neconformităților din exploatare.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*